Ποιοι ΕίμαστεΝεο... κλασσικά το καλύτερο...

"Από βραδύς ξεκίνησα, με εναν παλιό μου φίλο για το Χατζηκυριάκειο και για τον Αγ. Νείλο". Γέννημα θρέμα Χατζηκυριακιώτισσα, από πάππου προς πάππου, με μητέρα από την όμορφη Σύρα και πεθερά από τη Μάνη, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από το Βεράνι μας.

Φιλοξενείται σε ενα πανέμορφο νεοκλασσικό κτίριο που μαρτυρά την ιστορία της περιοχής αλλά και του Πειραιά. Θέλαμε ενα δευτερο σπίτι που να προσφέρουμε με την οικογένεια μου καλομαγειρεμένο φαγητο (όλα χειροποιητα απο εμας) και υπέροχη μουσική μιας άλλης αυθεντικής εποχής.

Να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, όπως οι άνθρωποι παλιά και να ξεχνάμε, έστω και για λίγο, ότι μας βασανίζει.


Πού Είμαστε

''Καθώς θα διασχίζεις την Αντωνίου Θεοχάρη, θα διακρίνεις το μαρμάρινο μπαλκόνι με τα γκρι παραθυρόφυλλα,όπως αυτό που καθόμασταν παλιά. Και τι δεν θα έδινα για άλλον έναν καφέ, για άλλο ένα απογευματινό τσιγάρο, κοιτάζοντας τους περαστικούς και τα παιδιά που παίζανε στον δρόμο...''

Το βεράνι μας είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος, που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο , που ανακαινίστηκε με σεβασμό στην παράδοση , φτιαγμένο με πολλή αγάπη , μεράκι και προσοχή από τους δημιουργούς του , στον Άγιο Νείλο.

Ξεκινήσαμε στίς 2 Δεκεμβρίου 2017 και από το Σάββατο αυτό ο χρόνος άρχισε να γυρίζει πίσω και μεταφερόμαστε όλοι μαζί σε άλλες καλές εποχές...

Το κατάστημα είναι ανοικτό Παρασκευή & Σάββατο βράδυ από τις 21:00 και Κυριακές μεσημέρι από τις 14:00.

Η διεύθυνση είναι Α. Θεοχάρη και Φαβιέρου 57 και τα τηλέφωνα που μπορείτε να επικοινωνήσετε για κρατήσεις είναι 6980082334 (όλες τις ημέρες και ώρες), 2104522621(Παρασκευή & Σάββατο μετά τις 21:00 Κυριακή μετά τις 14:00πμ)

Φλώρα